معرفی کتاب کودک | امام رضا(ع) و گنجشک‌ها
  • کد مطالب: ۲۴۵۳۸۴
  • /
  • ۳۱ ارديبهشت‌ماه ۱۴۰۴ / ۱۶:۳۴

معرفی کتاب کودک | امام رضا(ع) و گنجشک‌ها

«امام رضا(ع) و گنجشک‌ها» از سری کتاب‌های «من اهل بیت را دوست دارم» به قلم غلامرضا حیدری ابهری است که نشر جمال آن را برای علاقه‌مندان به سیره‌ی امامان چاپ کرده است.

هانیه وهابی - «امام رضا(ع) و گنجشک‌ها» از سری کتاب‌های «من اهل بیت را دوست دارم» به قلم غلامرضا حیدری ابهری است که نشر جمال آن را برای علاقه‌مندان به سیره‌ی امامان چاپ کرده است.

این کتاب با لحنی ساده و روان، کودکان را با یکی از صدها خوبی شخصیت امام رضا(ع) آشنا می‌کند.

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:
سلیمان تعجب کرد اما سریع بلند شد و همراه امام به طرف لانه‌ی گنجشک رفت. وقتی به آنجا رسید، ماری را دید که از دیوار بالا می‌رفت و زبانش را تکان می‌داد. دو گنجشک بالای سر مار می‌چرخیدند و تلاش می‌کردند به مار نوک بزنند.

سلیمان چوبی برداشت و مار را از لانه‌ی گنجشک‌ها دور کرد و گنجشک‌ها را از خطر نجات داد.
امام و سلیمان به جای اولیه‌ی خود برگشتند و نشستند. دو گنجشک چند بار دور آن‌ها چرخیدند، سپس به لانه‌ی خود رفتند. امام به سلیمان گفت: «آن‌ها آمده‌ بودند تشکر کنند.»

بعد، سلیمان از امام پرسید: «شما چه‌طور فهمیدید که گنجشک‌ها چه می‌گویند؟»
امام لبخندی زد و گفت: «خداوند توانایی دانستن زبان حیوانات را به امامان عطا کرده است.»

بچه‌های خوبم، شما هم مانند امام رضا(ع) مهربان باشید و هرگاه کسی یا حیوانی به کمک نیاز داشت، به او کمک کنید.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.